Recreatie Projectontwikkeling

Specialist in centrumvoorzieningen en recreatiewoningen

Het bouwen van centrumvoorzieningen en recreatiewoningen vereist specifieke kennis. Daardoor wordt vaak een enorme aanslag gedaan op de beschikbare tijd van een recreatieondernemer. Esbi Huis heeft zich gespecialiseerd in het ontwikkelen en bouwen van recreatieparken en is één van de grootste recreatiebouwers van Nederland. Als specialist op dit terrein hanteert Esbi Huis een totaalformule die u alle werk en zorgen uit handen neemt.


Recreatiewoningen

Esbi Huis bouwt klasse recreatiewoningen voor projectontwikkelaars, waarbij rekening wordt gehouden met specifieke wensen d.m.v. een aantal types waaruit een keuze kan worden gemaakt. Door een uitgekiend bouwsysteem is er een snelle bouwstroom mogelijk, n.l. door de geprefabriceerde delen, welke op de bouwplaats worden gemonteerd, zijn er minder kosten wat betreft renteverlies en door een snellere oplevering kunnen de woningen eerder worden verhuurd.

Meer informatie over de ontwikkeling van recreatiewoningen

Centrumvoorzieningen

In de afgelopen decennia zijn de ontwikkelingen in de recreatie in een stroomversnelling geraakt. De seizoenen in de recreatie worden verlengd, de gasten boeken kortere vakanties en wensen kwalitatieve luxe verblijfonderkomens met kwalitatieve centrumvoorzieningen met activiteiten afgestemd op de doelgroep. In dat geval treft u in Esbi Huis, met 30 jaar ontwikkel -en bouwervaring, een ervaren specialist die u van A tot Z van dienst kan zijn.

Meer informatie over de ontwikkeling van centrumvoorzieningen

Park Orverltermarke

Bekijk hieronder de video van het door Esbi Huis gerealiseerde Park Orverltermarke

Hellendoornse Berg

Bekijk de verkoopbrochure van de Hellendoornse Berg

Orverltermarke

Bekijk de verkoopbrochure van het landschapspark Orverltermarke

TOP