Passief huis

Binnen 1 week een gerenoveerde woning

Voor woningbouwverenigingen en zorginstellingen

De opwarming van de aarde, het reduceren van de CO2-uitstoot en de eindigheid van traditionele energiebronnen zijn belangrijke thema’s voor de toekomst. Er zullen de komende jaren steeds meer maatregelen genomen worden gericht op het terugdringen van het energieverbruik. Daarnaast is het de verwachting dat de komende jaren de energiekosten aanzienlijk zullen stijgen. Dit alles pleit ervoor om bij een nieuwe woning of bij de renovatie van een woning de energiezuinigheid zwaar te laten wegen.

Wat is een Esbi-passiefhuis?

De Esbi-passiefhuis is een zeer energiezuinige nieuwbouwwoning, waarbij zowel aandacht is voor de koeling in de zomer als voor laag energieverbruik in de winter. Het energieverbruik van de Esbi-passiefhuis woning ligt gemiddeld ongeveer 75% lager in vergelijking tot een traditionele woning. Zelfs een 0-energie woning is mogelijk. Zowel renovatie als nieuwbouw kan uitgevoerd worden met Esbi-passiefhuis.

Binnen één week een gerenoveerde passiefhuis huurwoning

ESBIBouw heeft een formule ontwikkeld voor renovatiewoningen voor onder andere woningbouwverenigingen en zorginstellingen. Door een speciaal ontwikkeld bouwproces (Build en Design), een eigen houtskeletbouw fabriek, eigen architecten, eigen vaklieden op de bouw en door een speciaal ontwikkeld geïntegreerd tekenprogramma maken wij presentatietekeningen, bouwaanvraag tekeningen, productietekeningen, constructietekeningen en technische installatietekeningen gelijktijdig waardoor faalkosten vrijwel niet meer voorkomen en woningen gerenoveerd kunnen worden binnen één week.

Meer informatie over Passief huis Renovatie
Meer informatie over Passief huis Nieuwbouw

Download de brochure

In deze brochure vindt u uitgebreide informatie over ESBI Passiefhuis.

TOP